ELKE ZONDAG
Luxe ontbijtbuffet – All you can eat!

Onze chef maakt de lekkerste eieren naar keuze.
Voor de zoetekauw bakt hij de lekkerste pannenkoeken.
Op ons buffet staan verschillende soorten broodjes,
croissants, chocoladebroodjes, verschillende soorten hartig en zoet beleg,
fruit en een yoghurtbar vol met super food.

€ 12 p.p.
DINEREN MET EEN GROEP?
Naast verschillende barbecues heeft Strandpaviljoen Veronica ook een aantal Thaise buffetten samengesteld speciaal voor grotere groepen.
Vraag uw vrijblijvende offerte aan via events@strandpaviljoenveronica.nl
KINDERFEESTJE?
Op zoek naar leuke locatie voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter?
Dan bent u bij Strandpaviljoen Veronica aan het juiste adres! Het strand is een heerlijke plek om uw kinderfeestje te vieren.
De kinderen kunnen de hele dag genieten van de buitenlucht en kunnen zich lekker uitleven op het strand.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij ons?
Stuur ons een mailtje!
events@strandpaviljoenveronica.nl
THAISE AVOND
Wij organiserende leukste Thaise avond van Scheveningen.
Onze chefs bereiden live verschillende specialiteiten uit de thaise keuken.
Check onze socials wanneer de thaise avond is.
TAKE AWAY
Wist u dat u ook thuis van onze Thaise gerehten kunt genieten!
Vraag uw gast heer/ -vrouw naar de speciale meeneem kaart.

lees meer

THAIS ETEN

De Thaise keuken komt de laatste jaren steeds meer in de belangstelling. Terecht is het Thaise voedsel erg populair. Het is niet alleen de heerlijke smaak, maar het is ook bijzonder gezond vanwege de verse ingrediënten en de perfecte afstemming van de balans. De meeste ingrediënten die gebruikt worden in de Thaise keuken bezitten medische krachten. Een dergelijke variatie is niet alleen een traktatie voor uw smaakpapillen, het zorgt voor een perfecte harmonie voor uw gehele lichaam.

De pepers, gember, citroenen en limoenen zijn rijkelijk aanwezig in de Thaise keuken en zij zorgen niet alleen voor een voortreffelijke smaak, maar stimuleren ook de spijsvertering. De meeste toeristen denken dat al de Thaise maaltijden zeer heet en gekruid zijn. Er zijn inderdaad zeer gekruide maaltijden, echter de meerderheid van de maaltijden zijn mild van smaak. Veel van de hete maaltijden zijn zo heet van smaak vanwege de groene en rode pepers, in de Thaise keuken beter bekend als chili’s (phrik). Er bestaan verschillende soorten van deze pepers, variërend van zeer mild tot extra heet. Hoewel de pepers belangrijk zijn, vormen ze slechts een klein gedeelte van de ingrediënten in een Thaise maaltijd. Wanneer de pepers in de juiste hoeveelheid worden gebruikt, zal deze smaak niet overheersen.

Echter, iedere kok bereidt de recepten op een eigen manier. Ook kan dit van provincie tot provincie ver-schillen. De ingrediënten verschillen tevens van vorm: de wortelstok (bolgewas) van de gember, bladeren van de koriander, de stengels van de bamboe, de zaden van het sesamkruid, etc. De combinatie van koriander met kno ook en peperkorrels zorgt voor een typische smaak. Verschillende tuinproducten worden gebruikt om de smaak te versterken. Limoenen worden uitgeperst in salades, soepen en curry’s. Kokosmelk wordt gebruikt in de soep, vlees en vis. Verschillende gedroogde kruiden, zoals komijn, nootmuskaat en laurier kunt u altijd terugvinden in de Thaise keuken. De goede combinatie van deze kruiden, uiteraard samen met vele andere soorten, wordt in Thailand als een culinaire kunst beschouwd. Vele kruiden en specerijen kunt u ook in de westerse landen kopen, maar de smaak van deze ingrediënten is in Thailand soms totaal anders.

Een andere vaardigheid is het selecteren en het klaarmaken van de ingrediënten. De Thaise koks zijn experts in het uitsnijden en bewerken van fruit, groenten en vlees. Ze kunnen hier hele kunstwerken van maken. Er bestaat een ongeschreven regel die zegt dat elk stukje vlees of vis zo klaargemaakt moet worden dat het samen met een halvelepel rijst een hap moet kunnen betre en. Het meeste voedsel wordt bereid in een wok of een katha.

MOE KHA THA

Thais fonduen in bouillon en tegelijkertijd grillen van vlees of een combinatie van vlees en vis, groenten en glasnoedels.
Let op: Alleen op reservering vanaf 2 personen.